Tot a punt pel primer torneig inclusiu de pàdel de Llevant a Manacor

Ja està tot llest perquè demà comenci la primera edició del torneig Llevant Pàdel Tour, a les pistes del Centre Padel Indoor Manacor, on fa uns dies es van reunir organitzadors, membres de la comunitat del pàdel, representants d’associacions i patrocinadors. Es tracta d’una competició amb un elevat el compromís amb la inclusió i la diversitat, especialment en la jornada dedicada al pàdel inclusiu, que tindrà lloc demà dijous 21 de març.

Representants de les associacions Aproscom, Estel de Llevant i la Cooperativa d’Ensenyament Es Lledoner han expressat la seva emoció i gratitud per aquesta oportunitat
d’integrar-se plenament en el món del pàdel. I és que el torneig promet ser una experiència
emocionant i competitiva per a tots els participants (més de 170 parelles inscrites).

“Volem que es converteixi en un esdeveniment destacat a la zona de Llevant, diferenciant-se de tots els que hi ha hagut fins ara en aquesta zona”, diu Xisco Olivares, un dels organitzadors. Amb la presentació del programa complet del torneig, queda confirmat que les emocions i la competitivitat començaran demà a les 11:00 amb la Jornada de Pàdel Inclusiu, i acabarà diumenge 23 amb els partits finals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad