El CEIP Jaume Vidal celebra la seva Setmana Cultural

La Setmana Cultural del CEIP Jaume Vidal i Alcover celebra la diversitat cultural a Manacor

El CEIP Jaume Vidal i Alcover de Manacor es prepara per celebrar una de les festivitats més esperades de l’any escolar: la Setmana Cultural. Aquest esdeveniment, que es durà a terme els dies 25, 26 i 27 de març, serà una oportunitat per explorar i celebrar la riquesa de la cultura popular, entesa com l’eix integrador i cohesionador de la societat.

En un context on l’escola ha experimentat una constant arribada d’alumnes provinents de diverses cultures i països, la dedicació d’aquest any es centra en com incorporar les seves tradicions i fer-los sentir part integral del centre educatiu i la comunitat de Manacor. És per això que s’han programat activitats i tallers que destaquen la cultura popular de Mallorca, així com de les Illes Balears i els Països Catalans.

Durant aquests tres dies, es duran a terme una sèrie de tallers i activitats que reflectiran aquesta dedicació a la cultura local. Des del ball de bot a tallers d’instruments tradicionals, passant pel cant de Sales i la creació de siurells de fang, els estudiants tindran l’oportunitat de submergir-se en les tradicions locals i compartir experiències enriquidores.

El CEIP Jaume Vidal i Alcover desitja expressar el seu agraïment a tots aquells que han col·laborat per fer possible aquesta celebració, incloent l’Escola Municipal de Mallorquí, el fotògraf Guillem Salas, la papereria Leo, Càndid Trujillo, Sebastià Adrover, Marga Amengual, així com al cos docent i al personal del centre per la seva dedicació i contribució a l’organització d’aquest esdeveniment que promou la diversitat cultural i el sentit de comunitat a Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad