Eixam organitza una neteja de s’Ermita aquest dissabte

Eixam, la recentment creada ONG manacorina ja té data per a la propera neteja voluntària. Després de l’èxit de participació i recollida de residus que va suposar la neteja a la Torre dels Falcons de Porto Cristo, en aquesta ocasió s’ha triat l’emblemàtica ermita del puig de Santa Llúcia de Manacor; en una organització conjunta amb l’IES Manacor, que periòdicament ja té un grup d’alumnes que hi van per intentar que no s’embruti més. Serà aquest proper dissabte 23 de març a partir de les 10h.

L’IES Manacor i Eixam aportaran el material necessari per a facilitar la tasca, com sacs de fems, berenar, aigua i guants (és recomanable que cadascú dugui els seu guants, si és possible). Per participar cal que es facin les inscripcions al formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIojK-AztwX8XIaWwC-ihzQbNbJL47GtJz1MIJdL-Xot2I8A/viewform.

Aquesta acció, degut al volum de participants també comptarà amb la col·laboració de l’ajuntament de Manacor, explica Joan Amengual, un dels fundadors i voluntaris d’Eixam, ONG formada el passat mes d’octubre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad