Detingut a Manacor per presumptes maltractaments i incompliment de condemna

Agents de la Policia Nacional a Manacor van detenir la matinada del passat dia 12 a un home colombià de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments i incompliment de condemna. Els agents, en realitzar tasques de vigilància de la víctima a causa del seu alt risc cap a l’exparella, van observar com el detingut, amb una ordre d’allunyament vigent i recerques pendents per maltractaments, s’apropava al domicili de la víctima.

Al detectar un home amb caputxa i gorra, amb actitud sospitosa, els agents se li van apropar i van ordenar-li que s’aturés. L’individu va intentar fugir, però va ser interceptat després d’una curta persecució.

En identificar-lo, els agents van confirmar que es tractava de la parella de la víctima, qui tenia una ordre d’allunyament. A més, tenia ordre de detenció per maltractaments.

Un dia abans, els agents van rebre una trucada informant d’un incompliment de condemna, però no van trobar el sospitós. El mateix dia de la detenció, l’agressor havia intentat entrar al domicili de la víctima, qui ja havia patit lesions per la seva causa aquella mateixa matinada.

Aquesta detenció es va considerar crucial per protegir la víctima. L’agressor ja tenia antecedents per maltractaments i incompliment de condemna.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad