Detingut per robar amb força a un restaurant del centre de Manacor

La Policia Local de Manacor ha detingut la matinada del 14 de març l’autor d’un robatori amb força a un restaurant del centre de Manacor. La Policia Local de Manacor ha entregat el detingut a les dependències de la Policia Nacional als voltants de les dues de la matinada del dijous. 

La Policia Local de Manacor varen ser requerits per comparèixer a un conegut restaurant del centre de Manacor on s’hi estava cometent un robatori amb força. Tot d’una que els agents hi arribaren observaren que la porta d’accés estava fracturada i hi havia sang abundant pel terra. 

La propietària del negoci va poder donar detalls de les característiques físiques de l’assaltant ja que ella va arribar al local mentre l’home encara era dins. El lladre, en veure’s sorprès, va fugir i la propietària el va perseguir amb el seu vehicle fins que el perdé de vista. 

Amb aquests detalls, els agents de la Policia Local varen deduir que les característiques físiques coincidien amb els d’un home que compta amb antecedents policials. Seguidament varen desplaçar-se cap a un domicili freqüentat per aquest individu on, efectivament, l’hi trobaren. La roba que duia posada coincidia amb els detalls facilitats per la testimoni i presentava ferides sagnants a una mà. 

Davant la presència dels agents de la Policia Local i les evidències, l’home confessà ser l’autor del robatori, pel que seguidament va ser conduït a les dependències de la Policia Nacional per ser posat a disposició judicial. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad