L’Atlètic Balears haurà de pagar 15.000 euros al CE Manacor pel fitxatge de Jaume Mut

L’Atlètic Balears haurà de pagar 15.000 euros per haver fitxat el fins ara entrenador del CE Manacor, Jaume Mut. El club de futbol manacorí, que disputa el tram final de la Tercera RFEF amb opcions reals de classificar-se pels playoffs d’ascens, va signar amb Mut una clàusula segons la qual l’entrenador o qui el se’n volgués dur abans d’acabar el seu contracte, hauria de fer front a una quantitat econòmica en concepte d’indemnització al club blanc i roig.

A principis de l’actual campanya Jaume Mut i la directiva del CE Manacor va arribar a un acord pel qual el tècnic va demanar tres anys de contracte, a fi de poder consolidar un nou projecte en vistes a l’ascens de categoria, i per treballar d’una forma més tranquil·la. Cosa que finalment no ha estat possible per l’incompliment unilateral de l’acord.

És el tercer cop que Mut abandona l’equip manacorí per sorpresa. La primera vegada per fer-se càrrec dels juvenils precisament de l’Atlètic Balears a divisió d’honor abans de començar la temporada; fa dos anys i també a les portes d’un possible ascens, va deixar Na Capellera per unir-se al Fortuna Sittard de la primera divisió holandesa, com a segon entrenador de Julio Velázquez, qui fa uns mesos va ja estar a punt de tornar-se’l a endur al Saragossa, de la segona divisió espanyola.

Estava previst que avui dijous representants de l’Atlètic Balears visitassin Manacor per aclarir la clàusula i determinar el mètode de pagament. Dins la directiva manacorina no ha caigut massa bé que l’equip de la Via de Cintura fes oficial el fitxatge de Mut sense abans haver parlat amb ells sobre els termes econòmics.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad