L’home detingut per dur una pistola sense numerar al cotxe també duia un ganivet de pernils

Agents de la Policia Nacional a Manacor van detenir el passat dia 8 un home de 62 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Els fets van passar al Passeig del Ferrocarril a Manacor, moment en què els agents es trobaven realitzant un control rutinari. Interceptaren un vehicle amb només el conductor al seu interior, visiblement nerviós, responent amb informació contradictòria a allò que se li sol·licitava.

Un registre del seu vehicle un dels agents va trobar una pistola en un compartiment a prop de la porta, amb el número de sèrie esborrat i sense tenir cap llicència d’armes. A la pistola, cal sumar-li que els policies van trobar un ganivet de pernil al compartiment de la porta del conductor.

És per aquests motius, i per això que els agents van procedir a la detenció de l’home, com a presumpte autor d’un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad