Les platges del municipi quedaran muntades la setmana que ve

L’Empresa de Serveis del municipi de Manacor (SAM), encarregada de la gestió i l’explotació dels serveis de temporada de les platges de Manacor, la seva neteja i manteniment des de la temporada turística 2021, ja ho té tot a punt per a iniciar les tasques de muntatge i manteniment de les platges del municipi de Manacor per preparar l’inici de la temporada turística 2024.

L’Ajuntament de Manacor i la SAM han començat a planificar la temporada turística 2024 del servei de platges. En aquest aspecte, s’ha començat a realitzar la planificació de les tasques de neteja i manteniment de les platges amb serveis. La setmana que ve es començarà amb el muntatge de les instal·lacions de temporada per tal d’arribar al primer de maig amb tots els serveis a disposició dels usuaris.

L’inici del muntatge de les instal·lacions de temporada es realitzarà de cara al començament de l’activitat hotelera de la costa manacorina. El muntatge començarà a mitjan març i s’aniran completant tots els serveis dins el mes d’abril, per tal d’arribar amb el 100% del servei funcional a principis del mes de maig.

Les platges, mentre estan en procés de muntatge, no ofereixen el servei de lloguer de gandules ni para-sols; i tampoc no disposen de servei de salvament ni socorrisme. Aquesta informació es posarà en un cartell per a fer-la coneixedora als usuaris de les platges mentre estiguin en muntatge i no disposin de cap tipus de servei.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad