Inaugurat l’Espai Antònia Matamalas a l’IES Porto Cristo

L’IES Porto Cristo ha inaugurat aquest dilluns de matí l’Espai Antònia Matamalas, una iniciativa de la Comissió de Coeducació de l’institut. Hi han assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver Gomila, la delegada de Porto Cristo, Antonia LLodrà, i la delegada d’Igualtat, Carme Gomila Dominguez .

Quatre alumnes del centre han recitat un poema de Maria Mercè Marçal i també hi han intervingut la directora del centre, Xisca Bonet, Marta Caicedo del Col·lectiu de Dones De Llevant i Antoni Riera Vives, en representació de la Comissió de Coeducació. 

 Antònia Llodrà: “El camí que va obrir Antònia Matamalas l’hem de seguir entre totes, per poder ser més lliures i més fortes”. Carme Gomila: “Aquest no aturar que tenia n’Antònia Matamalas la va fer ser pionera en moltes coses, com la coeducació a Manacor. Avui, vull també rompre una llança a favor dels joves, perquè als centres es lluita, es debat i s’obre camí. I n’Antònia és referent per a totes”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad