L’Ajuntament admet converses però nega que hi hagi cap projecte de mesquita registrat

En resposta a recents protestes veïnals, l’Ajuntament de Manacor ha emès un comunicat clarificant la situació en relació amb la possible construcció d’una mesquita a la barriada de Fartàritx. L’administració local ha rebutjat contundentment qualsevol intent de fomentar tensions socials o dividir la comunitat, reafirmant el seu compromís “amb els valors democràtics i la convivència pacífica”.

Segons fonts municipals, fins al moment, no s’ha presentat cap sol·licitud ni projecte per a la construcció d’una mesquita a Manacor. L’Ajuntament ha destacat que totes les consultes relacionades amb projectes urbanístics són ateses pel departament d’Urbanisme, inclosos aquells que puguin generar interès públic. En cas que es presenti un projecte en aquest sentit o en qualsevol altre àmbit, s’assegurarà que compleixi amb la normativa vigent i els requisits establerts pel Pla General de Manacor del 2022.

L’ajuntament ha reiterat que tots els projectes urbans són tractats amb igualtat de condicions i sotmesos a les mateixes regles, garantint que es compleixin els protocols establerts pel Pla General. A més, s’ha subratllat la importància de respectar la normativa municipal en tots els aspectes relacionats amb els edificis i les activitats a la ciutat.

Amb aquesta declaració, l’Ajuntament de Manacor ha volgut tranquil·litzar la població i posar èmfasi en el seu compromís amb la cohesió social i el respecte als principis democràtics, reafirmant la seva voluntat de vetllar pel benestar de tots els ciutadans del municipi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad