Madrid autoritza les obres per començar els nous jutjats de Manacor

El Consell de Ministres ha donat llum verda aquest dimarts a l’acord que autoritza l’execució de les obres per a la construcció del nou edifici de Jutjats a Manacor. Segons ha informat el Ministeri de Vivenda i Agenda Urbana en un comunicat de premsa, aquestes obres van ser declarades d’urgència i d’interès públic excepcional al agost de 2023.

El projecte elaborat pel gabinet Estudio González Arquitectes, S. L. P., estava pressupostat en 8,5 milions d’euros, encara que les darreres xifres del Ministeri de Justícia parlaven de prop de 10 milions i seria executat al solar ara utilitzat per la brigada municipal al carrer Pilar.

Això respon a la necessitat de centralitzar en un únic edifici els jutjats actualment distribuïts en un edifici i dos locals llogats, així com per solucionar les deficiències en relació amb la normativa tècnica exigible.

Aquests motius justifiquen la necessitat de construir un nou edifici de jutjats que resolgui aquests problemes i tingui capacitat per a acollir a tots els òrgans judicials existents, deixant marge per a la seva possible expansió.

Així mateix, el Ministeri ha elevat al Consell de Ministres la proposta d’autoritzar l’execució de les obres i d’iniciar el procediment de modificació de la planificació urbanística vigent al municipi de Manacor, concretament aplicat a la superfície afectada per la implantació de les obres a realitzar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad