El Politècnic de Llevant de Formació Professional ja és una realitat

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, va assistir ahir a la inauguració del Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) Politècnic de Llevant, el nou centre creat dins les instal·lacions de l’IES Manacor.

A l’acte també hi van ser presents la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas; la directora del SOIB, Catalina Jiménez; el batle de Manacor, Miquel Oliver; la regidora d’Educació, Carme Gomila; l’equip directiu del centre, encapçalat pel director Miquel Amengual, a més de representants d’empreses col·laboradores, professors i alumnes.

Vera va posar en valor el CIFP Politècnic Llevant: «Un centre modern i capacitat per ajudar els estudiants a convertir en realitats els seus somnis: aconseguir una feina, obrir una empresa pròpia, adquirir capacitats i coneixements per ser dones i homes amb futur».

Actualment, al CIFP Politècnic Llevant s’ofereixen els graus de les famílies d’Administració i Gestió, Automoció, Comerç i Màrqueting, Electricitat i Electrònica i Informàtica i Comunicacions. Pel que fa als certificats de professionalitat, hi ha els de transport i manteniment de vehicles, electricitat i electrònica i comerç i màrqueting, mentre que també s’imparteixen els cursos d’especialització d’informàtica i comunicacions i electricitat i electrònica.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad