La Policia Local deté un home per robar a una tenda de l’avinguda des Tren

La Policia Local de Manacor ha detingut aquest diumenge de matí un home que havia forçat la porta d’un establiment d’alimentació i queviures situat a l’avinguda del Tren de Manacor. La central de la Policia Local va rebre una cridada telefònica a les 5.50 h alertant d’un robatori a l’interior d’un establiment comercial d’alimentació. Els agents varen arribar al lloc dels fets al cap de pocs instants i observaren que la porta d’accés a l’establiment havia estat forçada i que a l’interior hi havia un individu que havia agafat productes de la botiga. 

Just després, l’home va ser detingut i els productes que havia substret i havia guardat a la roba foren requisats. Els agents comprovaren que l’interior de l’establiment estava desordenat, amb productes escampats pel terra i totes les portes dels frigorífics, obertes. 

El detingut va ser traslladat a les dependències de la Policia Nacional. 

 

Detingut per furt arran d’un incident a un establiment de restauració

La Policia Local de Manacor ha detingut aquest dissabte 24 de febrer un home que comptava amb una requisitòria judicial per furt. La Policia Local va ser advertida per una patrulla de la Guàrdia Civil que una clienta d’un establiment de restauració de Manacor situat a l’avinguda de Joan Miró els havia requerit quan passaven per aquell indret, ja que un home que seia a la taula del costat l’havia increpat sense cap raó i mostrava un llenguatge corporal intimidatori, arribant a escopir-la i tement de poder ser agredida. 

Els agents de la Policia Local acudiren al lloc dels fets, on interrogaren l’home, que mostrava un discurs incoherent i es negava a aportar dades sobre la seva identitat. Els agents, davant aquesta negativa i per prevenir la comissió d’un delicte, el traslladen a les dependències de la Policia Nacional, inicialment a efectes de poder ser identificat. 


Finalment, una vegada fetes les comprovacions pertinents, s’identificà l’individu i es comprovà que compta amb una requisitòria judicial per furt, pel que es va procedir immediatament a la seva detenció. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad