El metge de família del centre de salut de Portocristo, Sergi López, torna a tirar-se demà diumenge a la piscina per una raó de pes. En realitat nedarà, anirà en bicicleta i correrà tota una marató en un sol dia per donar visibilitat a una de les dotze causes i malalties triades perquè, a través seu, més gent conegui testimonis i vivències que li facin pensar. En aquest cas es tracta de la prevenció al suicidi, un tema tabú i poc tractat a nivell social i de mitjans de comunicació, que López ha inclòs dins el seu repte de tot un any. I es que fins al proper de juliol en que completi els dotze mesos, haurà fet un ironman mensual; tota una proesa solidària. Qui el vulgui acompanyar, ho podrà fer aquest diumenge 25 de març a partir de les 8,15 del matí a les piscines de Felanitx.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad