El veïnats de Portocristo demanen una consulta popular per decidir obrir o no la costa den Blau

L’Associació de Veïns de Portocristo han demanat formalment a l’Ajuntament de Manacor per poder organitzar una consulta popular vinculant per decidir la mobilitat de la primera línia del poble. Així han registrat una instància perquè el govern municipal de l’ajuntament de Manacor organitzi i faci efectiva una “consulta popular a la ciutadania de Porto Cristo” respecte a la mobilitat al carrer Bordils (costa den Blau).

“Són els ciutadans/es de Porto Cristo els qui han de decidir com ha de ser la mobilitat en aquesta via, els que hi vivim tot l’any i ens beneficiam o en sortim perjudicats per la decissió presa en la passada legislatura i reiterada en la sessió plenària de dia 12 de febrer”, diu el president de l’associació, Kiko Gil. “Demanam fer efectiva la “participació ciutadana” en un tema important i que afecta la pràctica totalitat de la població de Porto Cristo, i que la consulta se celebri el més ràpidament possible”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad