ConectaBalear renova el seu patrocini amb la gran figura del pàdel Gemma Triay

ConectaBalear, líder en el sector de les telecomunicacions, ha anunciat oficialment la renovació del seu patrocini amb la reconeguda jugadora de pàdel professional menorquina, Gemma Triay, per tercer any consecutiu. L’acte ha tingut lloc a les instal·lacions centrals de ConectaBalear al Polígon Industrial de Manacor, en una fita significativa en la pròspera col·laboració entre ambdues parts.

Gemma Triay, una figura emblemàtica del pàdel, ha demostrat la seva destresa i dedicació a l’esport des del seu debut el 2013. La seva impressionant carrera la va portar a assolir el cim del rànquing mundial, proclamant-se número 1 del món durant tres temporades consecutives. ConectaBalear s’enorgulleix de continuar donant suport a aquesta talentosa jugadora durant una nova temporada.

L’acte de renovació de patrocini també ha servit com a roda de premsa prèvia a l’emocionant inici de la temporada de Premier Padel 2024. El CEO de ConectaBalear, Joan Miquel, ha expressat el seu entusiasme per l’associació en curs amb Gemma Triay i ha anticipat grans èxits en la temporada que està a punt de començar. Joan Miquel ha declarat: “És motiu d’orgull que Gemma estigui avui aquí. Referent del món del pàdel, un esport que augmenta el nombre de practicants cada dia.

Crec que és una sort comptar amb una jugadora menorquina que competeix a l’elit, un vertader luxe per a les illes. I nosaltres com a operador de telecomunicacions volem ser també un referent a les illes, és el nostre objectiu. Per això agraeixo a Gemma per col·laborar un nou any sent la nostra ambaixadora i seguir creixent junts”.

D’altra banda, Gemma Triay ha compartit el seu entusiasme per la renovació del patrocini, destacant la importància del suport continuat de ConectaBalear en la seva carrera esportiva. Triay ha afirmat: “Gràcies a vosaltres per deixar-me lluir un any més el vostre logotip. També és per descomptat un orgull i un plaer que empreses de les illes apostin per mi, pel pàdel i l’esport femení. Aquest any arriba amb moltes més competicions internacionals al costat del Premier Pàdel, són 24 proves a nivell mundial, per la qual cosa intentarem lluir de la millor manera possible perquè cada dia més gent pugui conèixer a ConectaBalear”. Per descomptat, les preguntes per part de la premsa sobre el seu canvi de parella s’han fet latents: “El primer torneig que jugaré serà encara amb Marta Ortega.

Tot i això, la meva companya aquesta temporada serà Claudia Fernández, una jove promesa que té un potencial brillant i que té tot per estar dalt i ser número 1. Esperem que sigui al meu costat. És un canvi que no s’esperava però que en la Hexagon Cup, un torneig d’exhibició, em vaig adonar que definitivament el necessitàvem”.

Tot i no mantenir-se actualment en la primera posició de la classificació, Gemma Triay ha deixat una marca imborrable en el món del pàdel. El seu compromís amb el seu insistent treball per assolir l’excel·lència esportiva, combinat amb el seu caràcter inspirador, l’ha convertit en un model a seguir per als jugadors aspirants i amants del pàdel arreu del món. La seva nova temporada està a punt de començar, amb el primer torneig programat per a la propera setmana a Riyadh, Aràbia Saudita.

Des de la seva fundació, ConectaBalear ha demostrat un compromís ferm amb la comunitat esportiva a les Balears, destacant-se per oferir ajuda i suport financer a nombrosos clubs esportius, federacions i esportistes individuals, afavorint així el seu teixit social. Aquest compromís reflecteix la creença de l’empresa en el paper vital que juga l’esport en el desenvolupament de la societat i la gran importància en la promoció esportiva de clubs també minoritaris per afavorir-ne el creixement, vida i bestestar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad