L’economista Antoni Riera, ‘A d’or de s’Agrícola’ 2024

La junta directiva de l’Associació Cultural s’Agrícola reunida en sessió ordinària el dia 19 de febrer ha decidit atorgar a Antoni Riera Font el guardó de l’A d’Or de l’any 2024. Antoni Riera és Catedràtic d’Economia Aplicada i director de la plataforma Impulsa Balears i acumula un gran experiència en recerca en el camp de l’economia. També cultiva la poesia, fet que l’ha portat a publicar dos llibres.

Riera va néixer a Santa Margalida encara que des de ben petit resideix a Manacor i per tant és una persona totalment arrelada al nostre poble. L’A d’Or és el màxim guardó anual de l’Associació Cultural s’Agrícola que du associat el nomenament de soci d’honor de l’entitat i que s’atorga a persones, associacions o empreses vinculades a Manacor, que destaquen per la seva tasca professional o social. L’acte de lliurament del premi serà el dia 18 de maig dins la setmana de festes de Sant Isidre patró de l’entitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad