Conferència de Catalina Vadell a s’Agrícola

“La direcció d’un hospital, llums i ombres” serà el títol de la conferència que oferirà la doctora Catalina Vadell Nadal, demà divendres 16 de febrer a les 20h, a la sala d’actes de s’Agrícola. Vadell compartirà amb el públic assistent la seva experiència com a metgessa i gestora de l’Hospital de Manacor, tot fent balanç dels diferents aspectes que caracteritzen aquesta tasca.

Vadell té una gran experiència com a metgessa especialista en oncologia i com a gestora al capdavant de l’Hospital de Manacor. Ha estat Cap de l’Institut Oncològic i Coordinadora de l’Atenció Oncològica de les Illes Balears, Presidenta de la Secció Oncològica de l’Acadèmia Mèdica Balear. Formada en gestió clínica a través del post-grau cursat a la Universitat Pompeu Fabra i a la Business anb Marketing School ESID de Madrid i Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Al llarg de la seva carrera, ha publicat nombrosos articles d’investigació per a revistes nacionals i internacionals. Fou directora gerent de l’Hospital de Manacor entre els anys 2012 i 2023 (any de la seva jubilació).

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad