La reobertura del carrer Bordils de Portocristo, més a prop

El carrer Bordils de Portocristo, és a dir, la primera línia del port tancada al trànsit rodat des de fa dos anys, podria tornar a obrir-se. Ara el Partit Popular ha presentat una moció davant el ple municipal (a debatre aquest dilluns) demanant-ho. La minoria de regidors de l’equip de govern municipal, sumat a les males relacions amb el PSOE, fan que molt possiblement perdri la votació.

Aquesta és la moció presentada pel PP:

Des de l’inici de les obres al carrer Bordils de Porto Cristo el 2021, les molèsties causades als veïnats i empresaris de la zona han estat contínues. Hem passat pervaris episodis que han estat objecte de debat en aquest Ple. Finalitzades les obres, la decisió de MES ha estat que no es pugui circular pel tram del carrer Bordils situat entre el carrer Colom i el carrer Concepció, mentre que en el tram situat entre el carrer Port i el carrer Colom només hi poden accedir els veïnats i els vehicles de càrrega i descàrrega.

Aquesta situació ha provocat el desviament del trànsit rodat a altres carrers secundaris de segona i tercera línia, que en cap cas estan preparats per assumir aquest volum de circulació. El motiu és que la ciutadania necessita una via de comunicació per a trànsit rodat entre la zona sud-est i la zona nord-est del nucli urbà, a part de la Ronda de l’Oest i de l’avinguda dels Pins.

Des del Grup Municipal popular consideram que, atenent a les demandes dels mateixos veïnats de Porto Cristo, i en consideració també de les dificultats de mobilitat dels vehicles, aquesta via urbana ha de quedar oberta en tot el seu recorregut al trànsit general en el sentit de circulació del carrer del Port a l’avinguda d’en Joan Amer, amb la limitació de velocitat que estableixi el criteri tècnic de la Policia Local.

Per tot això, el grup Popular proposa al Ple procedir immediatament a l’apertura a la circulació de vehicles de tots els tipus en tot el recorregut del carrer Bordils, en el sentit de circulació del carrer del Port a l’avinguda d’en Joan Amer, incorporant les mesures de limitació de velocitat que la Policia Local consideri oportunes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad