Els germans Sureda triomfen a Aràbia

Miquel i Cristina Sureda, membres del club d’escacs Reis i Dames de Manacor, han estat jugant del 24 al 30 de gener, el I Festival Internacional Juvenil de Jeddah (Aràbia Saudita). Aquest torneig és un esdeveniment privat que té el focus posat en les dones escaquistes, els joves i les escoles, per fomentar l’esport juvenil.

Set jugadors de la federació espanyola varen ser convidats a participar-hi, entre ells els manacorins i jugadors del club Reis i Dames, Miquel i Cristina Sureda. Allà varen poder enfrontar-se a jugadors de la India, Armenia, Aràbia, etc. El resultat va acompanyar perquè Cristina es va proclamar campiona femenina i Miquel bronze sub 18. Bona experiència a un torneig internacional on també pogueren disfrutar d’excursions al desert, museus o dels menjars típics del país.
El club Reis i Dames aconsegeuix classificar 33 jugadors
Per altra banda, del 26 al 28 de gener es varen disputar els campionats de Mallorca, en la fase comarcal per classificar els jugadors per les finals del mes de març. Estava separat en quatre comarques. El club Reis i Dames tenia representació a tres de les quatre amb un total de 58 jugadors/es repartits amb 8 de sub8, 20 de sub10, 18 de sub12 i 12 de sub14/16, una participació brillant.
La participació més gran del club va ser a la comarca Llevant-Migjorn que d’un total de 84 participant, 52 foren del club. Els resultats varen ser molt bons, amb 33 classificats i 24 medalles (12 or, 8 plata i 4 bronze). Destacar i agrair a totes les famílies el suport que donen als seus fills.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad