Una dona cau del cinquè pis dels jutjats de Manacor en intentar fugir

Una al·lota de 27 anys que estava detinguda va caure, aquest dilluns, des del darrer pis dels jutjats d’instrucció del carrer Jaume II de Manacor. La dona havia demanat permís per anar al bany i va aprofitar el moment per sortir per una finestra sense que els policies que la custodiaven sen donessin compte. Amb la mala sort que la dona acabar per caure al buit i va quedar malferida a una cornisa de la segona planta, a l’interior. Després de ser rescatada, va ser traslladada a l’hospital, on aquest dimarts era intervinguda quirúrgicament.

Els fets van passar devers les cinc de l’horabaixa. La jove havia estat detinguda per la Policia Nacional per incomplir una ordre d’allunyament de la seva mare, amb qui manté una relació conflictiva des de fa temps. L’acusada ja havia romput aquesta mesura diverses vegades, segons han confirmat fonts coneixedores del cas. Precisament dilluns la sospitosa va ser posada a la disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Manacor. Davant els reiterats incompliments de l’ordre d’allunyament, se li va comunicar que es dictaria el seu ingrés a la presó preventiva o sotmesa a un judici a un ràpid per ser condemnada el mateix dia.

Quan estava revisant els termes d’aquesta possible condemna, l’al·lota va demanar autorització per anar al bany. Els policies que la custodiaven la van acompanyar, però es van quedar a la porta. La dona va aprofitar que s’havia quedat totasola per obrir una finestra i sortir. Des del jutjat de Manacor van alertar immediatament els serveis d’emergència. Un cop fou rescatada de la cornisa els efectius sanitaris van comprovar que havia patit lesions greus. Va ser traslladada a un hospital proper. El jutge ha decidit prorrogar la seva detenció en espera de conèixer la seva evolució.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad