ConectaBalear renova com a patrocinador oficial de la Mallorca 312 Ok Mobility per dos anys més

ConectaBalear, líder destacat al sector de les telecomunicacions a les Illes Balears, va anunciar dilluns la seva associació com a patrocinador oficial de la prestigiosa Mallorca 312 Ok Mobility, durant els propers dos anys. Una cita anual que s’ha consolidat amb el pas dels anys fins convertir-se en un atractiu per a més de 8.000 ciclistes que es desplacen des de tots els racons del món, per gaudir dels increïbles paisatges de Mallorca amb les carreteres tancades al trànsit rodat.

L’acord s’immortalitzava amb una foto amb Xisco Lliteras, CEO i cofundador de la Mallorca 312, aquest dilluns a les instal·lacions centrals de ConnectaBalear a Manacor. A la imatge, d’esquerra a dreta: Joan Miquel Duran – CEO de ConnectaBalear, Xisco Lliteras – CEO de Mallorca 312 i Sebastián Riera – COO de ConnectaBalear. D’aquesta manera, ConectaBalear, amb la seva ferma aposta pel suport a l’esport Balear, es converteix en el soci tecnològic de l´esdeveniment, aportant la connectivitat necessària a través de la seva xarxa de fibra òptica pròpia perquè el esdeveniment pugui fer-se amb les màximes garanties tècniques.

“Aquest important acord posa en valor la nostra aposta pels valors que es transmeten a través de l’esport”, comentava Joan Miquel Duran, CEO de ConnectaBalear. “Després de l’èxit de la col·laboració de l’any passat, no hem volgut deixar passar l’oportunitat de renovar el nostre compromís amb un esdeveniment com la Mallorca312, estam molt orgullosos que una cita així compti amb la nostra connectivitat i suport tècnic”, comentava Sebastià Riera, responsable de operacions de ConnectaBalear. Per la seva banda, Xisco Lliteras assegura: “Estam molt contents de renovar aquest acord amb ConectaBalear. Gràcies a la seva implicació, a Mallorca 312 OK Mobility disposam de les eines de connectivitat necessàries per a un esdeveniment d’aquesta complexitat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad