Ximbombada infantil i fogueró amb torrada, aquest divendres a la plaça Berard

Aquest divendres a partir de les 18,30h es celebra la primera Ximbombada organitzada pels Veïnats de la plaça Berard, al barri de Sa Torre de Manacor. Aquesta és l’hora programada per l’acte inicial: la Kid-bombada, o el taller pensat pels més petits (entre 4 i 12 anys), on diversos glosadors ensenyaran les arts dels Dominés i com es comença a cantar de manera tradicional vora el foc.

Precisament l’encesa del fogueró tendrà lloc una hora i mitja més tard, a les 20h. Cadascú haurà de dur el seu propi menjar i millor si pot dur un parell de tions. Això sí, hi haurà taules, cadires i torradores a voler. Ja a les 21h s’encetarà la ximbobada oberta a tothom!. Es recomana venir a peu perquè la Policia Local tancarà les entradaes dels carrers voltant la plaça. Hi col·laboren els Glosadors de Mallorca i l’ajuntament de Manacor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad