L’Ajuntament posa preu per comprar el minigolf Olé de s’Illot

El passat 28 de desembre el conseller de Turisme va fer saber a l’ajuntament de Manacor que s’obria una convocatòria per dues línies de subvenció, a fi de millorar la imatge i els serveis de les zones turístiques degradades o saturades, entre les quals algunes del municipi. En la primera d’aquestes línies el consistori ha presentat un projecte per a l’adquisició de la parcel·la de l’històric Minigolf Olé de s’Illot, a fi de reconvertir-la en una zona de serveis i oficines municipals. Tot plegat per un import valorat en una mica més de 2,3 milions d’euros.

“Esperam que el Govern entengui i valori aquesta demanda que durant anys han duit a terme els veïns del nucli”, explica la regidora de Portocristo i s’Illot, Antònia Llodrà (AIPC), tot recordant que ja l’any 2018 el ple manacorí va aprovar per unanimitat la reconversió de l’espai abandonat, tot d’una que fos possible.

El solar urbà del centre de s’Illot, de 1.751 metres quadrats dels quals n’hi ha 620 de construits, ja fa mesos que s’anuncia a un portal immobiliari per un total de 850.000 euros. Un preu inferior al pressupost proposat per l’ajuntament de Manacor, que també hi haurà d’afegir la rehabilitació i reforma tant de les cases com de l’espai propi del minigolf.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad