Taller obert per donar-li un toc rap a les cançons populars mallorquines

Els Amics de la Institució Pública Antoni M. Alcover han organitzat per aquest proper dilluns un taller ben interessant per encetar la Setmana Alcover 2024. Reuniran a Bàrbara Duran, Tomeu Adrover, Miquel Vives i Andreu Adrover, grans coneixedors de cançons del repertori popular mallorquí, així com dels seus instruments, amb el raper de Maria de la Salut, Rafel Swing.

Aquest grup de músics cantaran i ensenyaran al públic unes set cançons del repertori popular a través de dinàmiques participatives, i es parlarà de l’essència d’improvisació que hi ha a la música tradicional i al rap. A més, també ensenyaran com podem extreure sons vinculats a músiques actuals i relacionar-ho amb les cançons populars.

No cal inscripció prèvia, veniu dilluns dia 29 de gener a les 19.30 h a la sala d’actes de la Institució Alcover. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad