EL PP demana seriositat a l’equip de govern per reorganitzar els carrers de la plaça des Cós

El Partit Popular de Manacor exigeix a l’equip de govern de l’Ajuntament de Manacor “seriositat i rigorositat en les decisions preses”, en referència a l’obertura de la plaça des Cós i els canvis de sentit en els carrers propers.

“Pel mes de novembre el batle Oliver decidí tancar la plaça des Cós al trànsit provinent del carrer Amargura i en direcció a la plaça Ramon Llull. Amb aquest tancament també programà tot un seguit de canvis de direcció en els carrers del centre propers a la zona. I de fet, feu instal•lar els senyals de trànsit que havien de regular aquestes modificacions en la mobilitat”.

“Fa poques setmanes el batle Oliver comunicà públicament que reobriria la plaça des Cós al trànsit des de la plaça del rector Rubí, la continuació del carrer Amargura, davant les “peticions reiterades” del Partit Popular i els altres partits de l’oposició.  També anuncià que els canvis en les direccions previstes es revertirien. Tot i així, els senyals de trànsit instal•lats no han estat retirats, només coberts amb bosses de fems”, explica el grup popular.

“Des del Partit Popular exigim la retirada immediata d’aquests senyals coberts que no fan més que embullar i instam al batle Oliver a ser seriós i rigorós en la decisió que ha pres de reobrir el trànsit aquest indret del centre. El fet de no fer llevar els senyals innecessaris ens fa dubtar, un pic més, de la paraula del batle Oliver i de les seves intencions. Des del Partit Popular de Manacor no permetrem que s’utilitzin els manacorins i manacorines com a arma política”.

“Aquest comportament del batle Oliver també reforça les nostres sospites en el seu nul interès en què la reobertura del trànsit des del carrer Amargura funcioni. Un exemple és la seva negativa a retornar al sentit anterior de la circulació el carrer capellà Pere Llull i el carrer rector Caldentey (s’hi podia accedir des de la mateixa plaça des Cós i no al contrari com estan ara)”.

“Per aquests motius el Partit Popular de Manacor ha registrat una instància urgent per no haver d’esperar al Ple del mes de febrer, donada la necessària regulació del trànsit a tota la zona en benefici de la fluïdesa, l’eficiència i sobretot la seguretat de tots els usuaris de les vies urbanes”, conclouen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad