Vox denuncia l’obra santantoniera de Lluïsa Febrer i Més-Esquerra contesta

Els dos regidors de Vox a Manacor, així com la direcció balear del partit, han denunciat l’obra que l’artista Lluïsa Febrer va dissenyar pel fogueró de Sant Antoni de l’Assemblea Antipatriarcal. Una serie de cartells col·locats a la plaça dels Pares Creus i Font i Roig, i que feien referència a les polítiques lingüístiques del partit de Jorge Campos en contra de la llengua catalana o del tennista Rafa Nadal.

Esteve Sureda, portaveu de Vox a Manacor ha criticat: “El lamentable muntatge de l’artista Lluïsa Febrer, en què es burla del nostre Diputat Nacional Jorge Campos”. En la citada il·lustració, Febrer es burla de Campos, associant l’Oficina de Garantia de la Llibertat Lingüística, impulsada per Vox, al nazisme amb caricatures humanes realitzant la salutació feixista amb una esvàstica tatuada al pit. “No permetrem que una festa tan tradicional i nostra com Sant Antoni es politici per mers motius ideològics”, diu Sureda.

Per altra banda, la Comissió Executiva de Més Esquerra Manacor va fer públic ahir el seu suport a l’artista. “Més Esquerra no permetrà de cap manera que, precisament aquells que atien l’odi i la confrontació, es converteixin ara en jutges d’allò que està bé o no, i promoguin la censura entre les persones que es dediquen a la creació artística. Ni una passa enrere en la defensa de la diversitat, el respecte per la lliure creació i la lluita feminista. Tot el nostre suport i afecte a na Lluïsa Febrer. L’odi i la intolerància no passaran”, afegeixen des del partit.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad