Manacor 1984: el vídeo de la primera Dimoniada

El vídeo

El 15 de gener de 1984 la plaça Ramon Llull de Manacor va acollir la primera Dimoniada de Mallorca, que va reunir a un mateix lloc fins a 22 colles de dimonis de diferents municipis, acompanyat de quatre bandes municipals de música. Tot impulsat per mossèn Mateu Galmés i l’acabat de crear (1982) Patronat de Sant Antoni.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad