El PP permetrà avui l’aprovació d’una gerència d’Urbanisme a Manacor

Manacor donarà avui una passa per a l’aprovació d’una gerència d’Urbanisme diferenciada de la resta de la delegació, amb la finalitat d’agilitzar les llicències d’obra i altres tràmits administratius que des de fa anys es troben encallats i amb mesos d’espera. I tot gràcies a que el Partit Popular ha avançat que s’abstendrà en la votació del plenari ordinari de gener, que es celebrarà avui vespre a la Sala. Es resol així, i de moment, el bloqueig de la iniciativa presentada per l’equip de govern en minoria de Més-Esquerra i AIPC, tombada en dues ocasions per les forces de l’oposició: PP, PSOE i Vox.

“Es tracta d’un vot coherent per ajudar a la reestructuració del departament”, diu Maria Antònia Sansó, portaveu del Partit Popular a Manacor. “El que no implica que ens agradi tal i com està plantejada”, afegeix, “per tenir el nostre vot a favor definitiu primer s’hauria de dotar Urbanisme de tot el personal necessari. Així mateix dubtam que aquesta gerència pugui funcionar en mans del batle [Miquel] Oliver”, explica Sansó, que en tot cas no desvetlla si el partit deixarà també que l’aprovació final es produeixi; “Caldrà veure com evolucionen les coses”.

Aquesta és un de les conseqüències dels acords i converses puntuals que mantenen l’equip de govern i el PP. En contraprestació, aquesta passada setmana el pacte d’esquerres va anunciar que abans que acabi aquest mes de gener la plaça des Cós tornarà a quedar oberta al trànsit motoritzar des del carrer Amargura, obeïnt així a les demandes tant de l’oposició com dels comerciants de la zona. “Ens felicitam per aquesta nova actitud de Més i AIPC i per haver-ho aconseguit com una fita de partit. Hi ha espai més que suficient amb la remodelació perquè els cotxes puguin conviure amb una zona ample per la gent”, ha dit avui dematí Sansó, acompanyada per part dels seus regidors”.

Aquesta mesura, segons explica el grup popular, deixarà de crear problemes als carrers de devora perjudicats pel tancament, com el d’Artà, Sant Joan o Sant Crist. “Tenim més propostes inclús per millorar la mobilitat de la zona”. El partit també sosté que “amb el comunicat fet divendres per l’equip de govern, sembla que vulguin que aquesta obertura surti malament, així que estarem atants a qualsevol moviment”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad