Cares de goig a la Concòrdia

A Manacor tots els actes previs a la revetla de Sant Antoni es viuen amb gran intensitat. Devots de bon cor d’aquest sant prodigiós, la cosa va quedar clara dimarts al Primer Ball i es va reforçar ahir a la nit a la Plaça de la Concòrdia de Fartàritx, a l’assaig dels Goigs de Sant Antoni. Milers de persones amb la lletra dels Goigs a la mà envoltant el fogueró cantant fort en honor al patró dels animals.

La vetlada va començar amb la tradicional torrada de pa i taleca, regada amb vi i mistela cortesia del Patronat de Sant Antoni de Manacor. Passades les deu de la nit les ànsies per entonar es percebien a l’ambient. Mitja hora després la cosa es va desfermar, quan els músics de la banda es van obrir pas cap al fogueró i la multitud va respondres. Amb els goigs perfectament integrats a la memòria col·lectiva i llestos per entonar a les Completes, la nit va continuar amb les ximbombes i les glosses com a clares protagonistes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad