L’Hospital anuncia que la mascareta torna a ser obligatòria

“Des de la unitat de control d’infeccions de l’Hospital de Manacor, davant l’elevada incidència d’infeccions per virus respiratoris, vos volíem recordatori de les normes per prevenir-les”, explica Xavier Mesquida, microbiòleg i coordinador Covid de l’Hospital de Manacor. “Si no te trobes bé, tens tos, tens febre, posa’t la mascareta, protegeix als altres. Si tens un pacient ingressat, tens febre i tos, no venguis i també posa’t la mascareta”.

I es que des d’avui mateix, l´ús de la mascareta ja torna a ser obligatori als centres sanitaris, ja sigui com a pacient, per a qualsevol consulta metge o per qualsevol altre motiu. “Recordam la importància de la vacuna, i que ja podeu acudir als centres de salut sense cita prèvia, a fi de prevenir tant la covid com el grip. I no oblideu les tres pautes bàsiques de la pandèmia: Mans, mascareta i distància”, recorden des de l’hospital manacorí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad