El Govern es compromet a regenerar el Riuet de s’Illot entre 2024 i 2027

El director general de Recursos Hídrics de la Conselleria de la Mar i del Cicle de l’Aigua, Joan Calafat, s’ha reunit aquesta setmana amb el batle de Manacor, Miquel Oliver, i el seu homòleg a Sant Llorenç des Cardassar, Jaume Soler, per tractar el desenvolupament d’un projecte per a la regeneració de la zona del Riuet de s’Illot.

Aquesta trobada ha marcat un pas significatiu cap a la col·laboració institucional en la gestió de recursos hídrics i la conservació ambiental. Durant la reunió s’ha convingut la realització d’un estudi per a avaluar l’estat actual de l’aiguamoll i la condició de la zona costanera. Aquesta anàlisi és fonamental per a dissenyar estratègies d’intervenció que siguin efectives i sostenibles.

S’ha acordat a més, la planificació d’accions de recuperació per a aconseguir la regeneració d’aquesta zona tan emblemàtica en el període 2024-2027. L’objectiu primordial és millorar les condicions ambientals de la zona de s’Illot, assegurant així la seva preservació. També s’han analitzat els models de gestió de la zona humida, cercant la millor manera de cooperació entre les tres administracions i s’ha destacat la importància d’una gestió integrada i una coordinació efectiva per a garantir l’èxit i la sostenibilitat del projecte.

Amb aquest projecte, la Conselleria de la Mar i del Cicle de l’Aigua reafirma el seu compromís amb la protecció del medi ambient i la gestió sostenible dels recursos naturals, entenent la importància que tenen aquestes accions per a mantenir els ecosistemes de les illes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad