Manacor dóna la benvinguda al primer infant de Balears de 2024

La imatge

El primer infant nat a les Balears durant els primers minuts d’aquest estrenat 2024 ho ha fet a Manacor. L’hospital comarcal ha vist néixer na Carme, que ha vingut al món només quan passaven tres minuts de la mitjanit. La petita ha pesat 3,250 quilos i es filla de la parella formada per na Isabel i en Joan, residents a Llucmajor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad