El Rei Herodes torna aquest diumenge a Son Macià

Aquest proper diumenge dia 7 de gener, just després del dia de Reis, Argelagues Teatre vos ofereix una nova oportunitat per disfrutar de la representació de El Rei Herodes, la clàssica peça nadalenca de tocs humorístics, al saló parroquial de Son Macià.

Aquest passat dissabte 30 de desembre la companyia ja va reunir a més d’un centenar de persones i espera repetir l’èxit. Aquest cop serà a les 18 hores i les entrades anticipades es poden comprar tant al Supermercat com al Magatzem de Son Macià, així com a la taquilla el mateix dia de l’espectacle, a un preu de 5 euros.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad