La cúpula de Jostissi de Carreró brinda per un joiós 2024

La imatge

Tres membres insignes responsables del guió, la producció i la part actoral de la pel·lícula Jostissi de Carreró, han volgut tornat a complir amb la seva tradició nadalenca, i un any més han felicitat les festes i l’entrada de l’any nou brindant des dels sofàs de socis de s’Agrícola.

Joan Sebastià Parera, Sebastià Rubí i Joan Duport ‘de can Rotger’ han anat recordant diverses anècdotes del rodatge a Portocristo i de la posproducció del film (recentment editat en format DVD i que ja és a la venda a s’Estanc de Sa Bassa o a Sin Còmics), però no han volgut desvetllar els seus propers plans artístics. Molts d’anys i feliç 2024 per a tots!

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad