El parc de Na Molla acollirà el Circ Bover durant dos mesos

Manacor acollirà durant dos mesos el Circ Bover. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb la companyia perquè desenvolupi la seva creativitat i espectacles al parc de Na Molla, just devora l’IES Manacor.

L’any 2021 el Circ Bover tancava un cicle a Sineu, poble on portava desenvolupant els seus projectes des del 2007. La companyia mallorquina abandonava aquest municipi i anunciava que cercava una nova ubicació “per fer créixer exponencialment el projecte convertint-lo en un centre internacional de circ, un projecte ambiciós i avançat que fa uns anys vam preparar”.

El Circ Bover és una companyia formada a l’any 2005 amb l’objectiu de difondre les arts circenses a les Balears, una disciplina pràcticament inexistent l’arxipèlag en aquella època.

Així, es va constituir com el primer circ itinerant de les illes, caracteritzat per la creació d’espectacles que fusionen altres disciplines com la música en directe, el teatre i la dansa contemporània.

Al llarg de la seva trajectòria han creat espectacles que han rebut diversos reconeixements i premis tant a nivell nacional com internacional. A més, la companyia també genera altres projectes culturals com ara Circaire, el Festival de Circ d’Alcúdia, CircArt, la programació anual de Circ de Pollença i el projecte de formació europeu ICCAR.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad