El quadre d’honor dels estudiants manacorins

Jaume Perelló Bosch, estudiant del Cicle Formatiu de Sistemes Electrònics i Automatismes, ha obtingut la millor qualificació general dels alumnes manacorins que el curs passat cursaren estudis superiors, amb una nota mitjana immaculada de 10,000. Imane Kaidari Zidane, estudiant d’Higiene Bucodental ha estat la segona estudiant de Formació Professional amb una nota mitjana de 9,894 i Leticia Arias Molina, també d’Higiene Bucodental, ha ocupat la tercera posició amb una de 8,580.

A aquests premis s’hi han de sumar els Estudis Universitaris que enguany arriben a la divuitena edició i que han recollit Maria Tàrrega Cànaves i Roser Ramis Pasqual. “Aquestes notes són brillants i inqüestionables i donen valos al talent i la intel·ligència”, ha dit la regidora municipal d’Edicació, Carme Gomila, en un acte celebrat a la seu del Centre Universitari de Manacor, on també hi ha acudit el batle de Manacor, Miquel Oliver; conjuntament han fet entrega dels guardons. L’acte ha estat conduït pel director del Centre Universitari de Manacor, Jaume Rigo, i ha comptat també amb l’assistència de les famílies orgulloses.

Millor universitària

Maria Tàrrega Cànaves, estudiant universitària del Grau de Dret, ha quedat en primera posició dels XVIII Premis Universitaris de Manacor, amb una nota mitjana de 9,483. En segona posició, i una nota mitjana de 9.080, Roser Ramis Pasqual, estudiant del doble grau de Sociologia, Ciències Polítiques i de Gestió Pública. 

Els objectius principals d’aquests premis són els de fomentar l’estudi i la cultura de l’esforç acadèmic entre la població, fer un reconeixement públic als estudiants universitaris i de Formació Professional i posar la seva tasca com a exemple. D’entre els estudiants amb expedients acadèmics brillants que s’han presentat a aquests premis, el tribunal qualificador ha seleccionat els tres millors de les dues categories, atorgant a aquests alumnes una dotació econòmica de 500 euros per al guanyador, 300 euros per al segon qualificat i 200 euros per al tercer. 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha destacat la importància de l’exemple que suposen aquests estudiants i l’acompanyament que els fan les famílies. “Manacor se sent orgullós de vosaltres”, ha dit. La delegada d’Educació, Carme Gomila, ha posat en valor l’educació pública, “un sistema que ens permet estudiar independentment d’allà on procedim” i ha remarcat que “darrere aquestes notes hi ha moltes hores d’esforç, d’estudi i de sacrifici i renúncia a altres coses”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad