Les Sibil·les omplen Manacor de Nadal

La imatge

 

A Manacor, novetat i tradició es van donar la mà a la nit de Matines i dues van ser les que van sobresortir per damunt les demés. D’una banda i després de la polèmica de les darreres setmanes provocada pel dèficit de capellans al municipi que semblava que afectaria l’oratori de Son Negre, finalment una de les Sibil·les més emblemàtiques va tornar a brillar. Sebastiana Riera Llinàs, acompanyada pel seu germà Guillem a l’orgue, van omplir el llogaret d’esperit nadalenc just abans del gran sopar familiar.

   

D’altra banda i directament derivada de la caiguda de la fe, la nova associació cultural Font-i-Roig va reobrir l’església del Covent de Manacor a la Sibil·la després de 25 anys sense. Va ser a mitjanit, com mana la solemnitat, però sense la missa de Matines. A canvi el cant apocalíptic, interpretat per Montse Mozo, es va barrejar amb un joc de llums avantguardista i l’orgue acabat de restaurar tocat per la musicòloga Bárbara Duran. Després de la cerimònia artística no van faltar les neules, la coca bamba ni la xocolata duites del comerç just de S’altra Senalla.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad