Ja no hi ha data pel nou centre de salut de Manacor

Tot i la presentació, a finals de la passada legislatura, del projecte per a la construcció del segon centre de salut a Manacor, ara mateix no hi ha una data per poder començar les obres i ni tan sols s’ha licitat la construcció. Segons la conselleria de Salut el centre està previst, però encara no hi ha una dotació pressupostària relacionada. Estava previst que es pogués començar a construir dins enguany i que les obres duressin entre 18 i 24 mesos.

L’únic que sí es damunt la taula és el projecte tècnic de com ha de ser la unitat de salut i que fou presentat a finals de març d’enguany, abans d’eleccions. El despatx d’arquitectura González de Valladolid (el mateix que ha guanyat el concurs pels nous Jutjats del carrer Pilar) fou el guanyador del concurs d’idees convocat per la conselleria de Salut del Govern.

  

Situat enmig del parc del Molí den Beió, on ara hi ha l’espai per a cans, l’edifici intentarà mimetitzar-se al màxim amb el que l’envolta i el marès serà una part molt important del disseny constructiu. Amb un cost de 10 milions d’euros, el segon centre de salut (que durà el nom de Na Camel·la) hauria d’atendre a 17.000 targetes sanitàries que ja no hauran d’anar a sa Torre i que es distribuiran segon la proximitat.

Amés seria centre SUAP, o sigui de Servei d’Urgències d’Atenció Primària, el que vol dir que estaria obert tot el vespre i també durant els caps de setmana, a fi d’alleugerir de pacients a les Urgències de l’hospital comarcal de Manacor. El nou centre de salut constarà segons els plànols, de 45 consultes i s’hi podrien realitzar cirurgies menors.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad