El fracàs de la transformació dels bucs manacorins en Protecció Oficial

L’Associació de Constructors alerta que encara hi ha 96 grans estructures sense acabar al municipi i aposten per poder fer vivendes més petites a preus assequibles

El proper mes de febrer farà quatre anys que l’aleshores conseller d’Habitatge del Govern, Marc Pons (PSOE), es reunia amb els constructors i promotors de Manacor per anunciar-los una bona notícia: tots els bucs de finques sense acabar del municipi podrien evitar la demolició parcial si es transformaven en Habitatges de Protecció Oficial (HPO). Una passa que semblava relativament senzilla i que arribava per donar una sortida digna a les 96 estructures sense finalitzar repartides per tots els nuclis manacorins.

Cinc mesos després començaven les obres del buc situat al carrer Lleó XIII, una promoció de l’Ibavi de 1,9 milions d’euros i auspiciada per la presidenta Francina Armengol. En tot aquest temps ha estat l’única que s’ha acabat i on ja hi viuen onze famílies. La primera promoció HPO a Manacor en 30 anys no ha tengut encara continuitat. Res nou sen sap de les dues de capital privades anunciades per la delegació d’Urbanisme la passada legislatura.

El primer en anunciar-se fou l’edifici de l’avinguda Mossèn Alcover 72, amb un total de 12 pisos d’entre 44 i 50 metres quadrats útils. L’ajuntament de Manacor va signar un conveni amb la promotora Molinar Vida Sana SL per aplicar-li el règim especial que permet a les edificacions inacabades i amb llicència caducada, poder sortir endavant sense haver de tirar cap planta, sempre i quan es transformin el Habitatges de Portecció Oficial (HPO). Fou el primer edifici fora d’ordenació de Balears en acollir-se al decret llei de mesures urgents en matèria d’habitatge, aprovat el 2020 per part del Govern.

El Pla General de Manacor aprovat feia mig any, el deixava aquests prop de cent bucs fora d’ordenació per excés de volum. El Govern posava així una solució transitòria damunt la taula per un periode de cinc anys i que acabava per tant el 2025.

El segon projecte d’aquestes característiques que es va presentar el passat mes de març fou el situat al carrer Severo Ochoa de Manacor i que havia de constar de 9 habitatges més de protecció oficial abans que s’acabés enguany.

L’Ajuntament va signar un conveni amb la promotora MVS Spain Investments S.L. per a l’aplicació del règim especial de les edificacions inacabades amb llicència caducada, a un solar de 400,78 metres quadrats de superfície, que constava de planta soterrani, planta baixa i tres pisos.

Aquesta promoció d’habitatges protegits, ara paralitzada, havia de comptar amb 9 pisos d’entre 68 i 101 metres quadrats construïts, destinats a la venda. I les obres tenien un termini dexecució màxim de 36 mesos, prorrogables per causa justificada.

La delegada d’Urbanisme municipal en aquells moments, Núria Hinojosa, es mostrava “molt orgullosa” d’aquest segon projecte d’habitatge protegit i animava “tots aquells promotors o propietaris d’edificis inacabats a posar-se en contacte amb l’Ajuntament per poder adherir-se a aquesta solució a la que totes les parts hi guanyen”. Per la seva part el representant de la promotora, Miguel Villavecchia Skrebba com a Administrador únic de MVS Spain Investments S.L, donava les gràcies a l’Ajuntament de Manacor per la col·laboració per poder tirar endavant la segona promoció d’aquestes característiques a Manacor i a les Illes Balears.

El que no és un buc pròpiament dit però sí un edifici abandonat en procés de reconversió en Habitatges de Protecció Oficial, és l’antic magatzem i espai d’exposició dels mobles Riera Bassa, al carrer del Pou Fondo de Manacor. Ara fa un any es va anunciar que havia estat adquirit per un fons privat a fi de dur a terme la seva reforma i habilitació en vivendes. Unes obres que encara tampoc no han partit.

En procés

De moment l’única promoció privada per transformar un buc en HPO que es troba en procés actiu és la que gestiona l’actuar delegat a Manacor de l’Associació de Constructors de Balears, Jaume Caldentey, situada devora el carrer de Na Freda, al passeig del Ferrocarril de la capital del Llevant. Constarà de 15 vivendes i està previst que les obres comencin a la primavera de 2024.

El propi Caldentey explica que “és ben necessari que l’urbanisme canvii amb la societat i de moment no és així. Necessitam crear vivendes de 50 o 60 metres quadrats en règim HPO pels joves i la gent que per circumstàncies ha de viure tota sola, que no superin els 120.000 euros, perquè sinó la cosa de cada cop serà pitjor”, respon alhora que es mostra a favor que l’ajuntament de Manacor permeti dividir vivendes existents per contribuir a obrir el mercat per a tothom.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad