El CEIP Sant Miquel denuncia un nou endarreriment en la reforma de l’escola

La Comissió Escola Digna Ja! i l’AFA del CEIP Sant Miquel de Son Carrió ha denunciat un nou endarreriment en el procés de reforma de l’escola. A una de les paradetes del passat mercadet de Nadal es va decorar un ‘arbre dels desitjos’ per part dels infants. Les demandes infantils recollides “demostren que els nins i nines no tenen capricis, sinó necessitats: uns banys en condicions, un pati per jugar si ha plogut, no tenir goteres, no tenir renous (de maquinària que restaura trens, de pluja sobre les teulades), tenir un menjador, tenir espai… Llegir els seus desitjos hauria de fer empegueir els nostres governants”.

El representants de les mares i pares dels infants expliquen: “Volíem pensar que amb la visita del conseller a la nostra escola, el passat 23 de novembre, ja se n’havien adonat, però es veu que no va quedar-los prou clar, ni amb la visita ni amb l’escrit que els vam entregar” i critiquen la postura del Govern: “En una posada en escena digna del bon teatre, el dia de la visita el conseller va
assegurar, de paraula, que farien canvis a Ibisec per agilitzar el nostre projecte
(des del 22 d’abril de 2023 el projecte d’execució està en revisió). També asseguraren, amb nota de premsa penjada a la web de la CAIB, que el mes de
desembre “estava previst aprovar el projecte a executar” i, novament, es va deixar sense respondre la nostra petició de calendari i passes encara necessàries fins a l’adjudicació de les obres”.

La Comissió diu estar cansada “de les casuístiques dels endarreriments que arrossega donar solució als problemes de seguretat, insalubritat, espai i falta de condicions dignes que pateix la nostra comunitat educativa. L’enèssim nou compte enrere d’un procés a superar que encara ni ha començat. En època nadalenca, ja no sabem si en lloc de demanar-ho a la Conselleria d’Educació,
hem d’escriure una carta als Reis o al Pare Noel, que potser ens fan més cas”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad