Queixes pel canvi de retolació del català al castellà a l’IMAS de Manacor

La imatge

La presidenta de l’Obra Cultural Balear, Margalida Fuster, ha denunciat aquesta setmana la substitució al local social de l’IMAS de Manacor, i que pertany al Consell de Mallorca, de tots els rètols que estaven en català per posar-los íntegrament en castellà. Després que nombrosos usuaris del servei es queixessin de manera reiterada, Fuster va denunciar-ho per xarxes i es va posar en contacte amb el president del Consell, Llorenç Galmés (PP). La denúncia va tenir un resultat quasi immediat i alguns rètols ja tornen a ser els originals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad