Manacor té un nou capellà

Aquesta setmana ha començat a oficiar misses mossèn Erick Ramírez, presentat fa un dies de manera oficiosa com a nou capellà per a les parròquies manacorines. Procedent de Nicaragua, vol donar una mica d’aire nou, en un moments on hi ha mancances de preveres a Manacor (i a Mallorca en general) anirà be la seva arribada.

Segons explica el rector de Manacor, mossèn Antoni Amorós, “respecte a la situació dramàtica de la manca de servei de capellans a Manacor i Portocristo, sols puc dir que així és. Senzillament anunciar que el Bisbe no ens té abandonats i ha començat a servir les nostres parròquies Mn. Erick Ramírez, capellà exiliat de Nicagagüa, de moment senzillament com capellà acollit a mode de prova. Déu faci que tot vagi bé i continúi entre nosaltres”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad