Els veïnats de Porto Cristo, cansats de demanar la relació d’inversions i que l’Ajuntament no respongui

Francesc Gil, president de l’Associació de Veïns de Porto Cristo, ha tornat a demanar de manera formal una relació de les inversions realitzades per l’ajuntament de Manacor els anys 2021, 2022 i 2023, “disposar del llistat de les mateixes, la quantitat d’execució i el seu estat actual, si estan recepcionades o pendents”, tot recordant que el consistori encara no els ha facilitat una demanda ja sol·licitada pel vocal de l’Associació, Josep Ramon Baruull Badia, el passat 18 de juliol i reiterada després el 18 d’octubre.

A la mateixa sol·licitud registrada aquesta setmana a l’Ajuntament també demanen diferenciar quines inversions s’han realitzat a través del pressupost ordinari i quines a través dels romanents; i per als diferents nuclis de població, Manacor, Porto Cristo, Son Macià etc.

“A data d’avui, 7 desembre, encara no hem rebut la informació sol·licitada, ara la petició la realitzo com a President de l’Associació de Veïns i esper que un breu espai de temps se’m facil·liti. Cal que la transparència i la participació ciutadana deixi de ser un eslògan i sigui la realitat en aquest municipi”, diu Gil.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad