Manacor activa l’expropiació dels terrenys per a l’ampliació de la depuradora

El ple de l’Ajuntament de Manacor ha aprovat aquest dilluns vespre iniciar l’expedient d’expropiació dels terrenys necessaris per a l’ampliació de la depuradora de Manacor. La proposta de Batlia ha comptat amb el suport de tots els grups municipals, pel que s’ha aprovat per unanimitat. 

En total, es tracta d’una superfície de 5.571 metres quadrats. El Butlletí Oficial de les Illes Balears publicarà la relació dels terrenys i dels seus propietaris i se sotmetrà a exposició pública durant 20 dies hàbils. 

L’ampliació de la depuradora de Manacor és una actuació que recull el Pla General per al primer quadrienni i que respon a una necessitat conseqüència de l’augment poblacional de la ciutat de Manacor. «Aquesta és una primera passa per a poder complir amb una actuació més que necessària per a poder tenir una depuradora en condicions, que és vital per a poder garantir la qualitat de l’aigua», ha explicat el batle de Manacor, Miquel Oliver. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad