El PP de Manacor renova la junta de Noves Generacions

El Partit Popular de Manacor va renovar divendres la seva Junta de Noves Generacions. D’aquesta manera, Maria Àngela Sureda en serà la presidenta i Núria Febrer la secretària.

La presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó presidí l’acte i es dirigí als assistents agraint-los el seu compromís amb el servei públic i encoratjant-los “a seguir fent aportacions pel bé comú”. Així mateix, reiterà la se-
va confiança en la presidenta i la secretària, “no dubto que faran molt bona feina i dinamitzaran les Noves Generacions de Manacor” manifestà Sansó.

La presidenta de les Noves Generacions del Partit Popular de Balears, Lourdes
Roca, també assistí a l’acte de renovació de la junta manacorina i es dirigí als assistents remarcant la importància d’involucrar-se en la vida dels seus conciutadans per tal de millorar.

Amb aquesta renovació, la junta de les NNGG queda composta per onze persones incloent la presidenta i la secretària. Rafel Nadal, Marc Narváez, Mateu Fullana, Roser Ferrer, Lluis Fullana, Lara Ferrer, Miquel Àngel Burdiel, Mateu Ribot i Pam Ferrer són la resta d’integrants que aportaran la seva visió del Manacor que volen els joves.

Una vegada finalitzà l’acte, tots els membres de NNGG de Manacor i altres membres de la formació així com regidors del Partit Popular de Manacor gaudiren d’un sopar de germanor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad