L’editorial manacorina Es Cau edita tres nous llibres

Amb les memòries de l’hoteler de s’Illot Jaime de Juan i Pons: breus pinzellades d’una vida apassionant que va veure la llum fa alguns mesos, va començar a caminar una nova editorial manacorina, Es Cau edicions, que aquest desembre llançarà tres nous llibres: Costumari metafòric II de Josep M. Salom, Pantallazos de vida de Juan Riera Dalmau i Antoni Ferrer Vallespir i la reedició de Saulet de Rafel Ferrer Massanet que data de 1978.

Costumari metafòric II de Josep Maria Salom recopila els 101 articles publicats en Perlas y Cuevas entre 2002 i 2006 en la secció del mateix títol. És el segon llibre, ja que el primer recollia els primers 69 articles que es van publicar en Perlas y Cuevas entre 1992 i 1995 i que va veure la llum en 2006. Els dos Costumaris, el que va aparèixer en 2006 i el que ara apareixerà, són el número 8 i 9 de la col·lecció Capgirons. El pròleg d’aquesta edició és del professor Gabriel Barceló Bover.

Pantallazos de vida és una recopilació d’articles breus que es van publicar en la revista Perlas y Cuevas entre 2005 i 2023 en la secció Ses Places. Són els seus autors Juan Riera Dalmau (S’Antigor) i Antoni Ferrer Vallespir (Sa Plaça).

Saulet, una petita història d’un home vell és un relat curt que va escriure Rafel Ferrer Massanet i que es va publicar en 1978. És una de les obres menys conegudes de l’historiador, escriptor i periodista manacorí mort a l’agost de 2006. Ara, Es Cau edicions, ho ha tornat a reeditar en format facsímil amb la finalitat de donar-li una nova vida i donar-ho a conèixer a les noves generacions.

Aquests quatre llibres es distribuiran en l’acte de comiat de la revista Perlas y Cuevas que se celebrarà el divendres 15 de desembre en el Teatre de Manacor a partir de les 19 h i que serà presentat per Maria Magdalena Gelabert Miró.

Pròxims llibres per al 2024

Es Cau edicions té previst editar al llarg del 2024, Manacor de la pedra a la paraula de Rafel Ferrer Massanet i Andreu Llodrà en format facsímil, Una droga llama Helen, (otra) película rodada en Mallorca d’Antoni Ferrer Vallespir i a la fi d’any Rafel Ferrer Massanet i els seus amics llibre col·lectiu amb gairebé mig centenar de signatures.

… I a partir del 2025

A partir de 2025 veuran la llum el II i III tom dels Quaderns de Perlas y Cuevas, el segon tom de Fechas para Manacor d’Antoni Ferrer Vallespir i les reedicions, en format facsímil, de les obres de Rafel Ferrer Massanet Síndrome de capricorni, La tia Antònia i la mar gran, Plagueta de pèrdues, etc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad