El col·legi Jaume Vidal s’uneix a la campanya ‘La llengua no es toca’

La imatge

El CEIP Jaume Vidal i Alcover de Manacor s’ha unit als centres educatius balears a la campanya ‘La llengua no es toca’, iniciada fa una setmana per l’IES Capdepera. La iniciativa a favor de l’ensenyament en català va agafant forma, i ja s’hi han sumat desenes de centres, entre ells també l’IES Portocristo fa només un dies.

Tots ells rebutgen la proposta de lliure elecció de llengua pactada entre el PP i Vox sense comptar amb la comunitat educativa, i defensen que el català continuï sent la llengua vehicular de l’ensenyament a les Illes Balears. Cal recordar que es posa com a referència l’IES Capdepera perquè fou el departament de Plàstica de l’institut gabellí qui ha dissenyat camisetes i dessuadores retolades amb el nou lema i la nova imatge.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad