Un treballador cau des d’una alçada de 10 metres obligat a desmuntar una uralita

Agents de la Policia Nacional han detingut un empresari manacorí per un presumpte delicte contra els drets dels treballadors i per lesions imprudents, després que un del tres treballadors que feien la jornada laboral sense contracte i es trobaven en situació irregular a Espanya caigués des d’una altura d’uns deu metres i resultés greument ferit quan intentava canviar una teulada d’uralita d’una nau industrial.

Com a conseqüència del violent impacte contra el sòl, la víctima va patir un traumatisme cranioencefàlic sever. Tot seguit el treballador va ser traslladat a una UVI mòbil de l’Ib-salut fins a l’hospital Son Espases, on va quedar ingressat. Els facultatius van apreciar que el pacient havia patit un traumatisme cranioencefàlic.

Temeritat

La investigació policial va determinar que l’empresari havia instat el treballador a pujar a les pales d’un toro mecànic per elevar-lo a una alçada de deu metres. Des d’allà, en unes circumstàncies precàries i sense cap mesura de seguretat, l’operari havia de desmuntar una teulada d’uralita. Els agents van comprovar que tres dels treballadors de la plantilla, entre ells l’afectat, es trobaven en situació irregular a Espanya i no tenien cap contracte laboral. L’empresari ha estat detingut per un delicte contra els drets dels treballadors i per lesions imprudents.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad