Una trampa mortal a ses Coves Blanques de Porto Cristo

La imatge

Les fotografies escarrufen. El pou que hi ha just damunt ses Coves Blanques de Porto Cristo es troba desprotegit. Fa setmanes que la porta d’entrada i protecció perquè ningú pugui caure accidentalment pel forat, està rompuda i permet el lliure pas. El problema, a més de la brutor que s’acumula a la zona, és que si un no ho sap o és de vespre, la trampa pot ser mortal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad